Danmarksmester 2024 RKD IGP3
Mindful Baron
Danmarksmester 2024 RKD IGP3¤Mindful Baron
¤
¤
¤
¤
¤
¤
¤
¤
¤
¤

Velkommen til Work-Dog & Kennel Mindful

Mit navn er Kim Andersen, og jeg er en passioneret hundesportsmand med et særligt hjerte for Rottweileren men er også faldet for racen Malinois. Gennem de seneste 21 år har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med mange af landets dygtigste hundeførere og figuranter, og det har formet mig til den hundefører og figurant, jeg er i dag.
Jeg har dedikeret mig til at træne mine hunde i det krævende program IPO/IGP og har haft æren af at repræsentere Danmark i flere store konkurrencer. Jeg har deltaget i Dansk Kennel Klubs IGP DM for alle racer, SBH IGP VM. udtagelser, RKD IGP DM og VM. Udtagelser samt IFR VM i 2011, 2015, 2016 og 2022 med mine hunde Milo, Vilma, Aston, og Astie.
Som figurant har jeg også været aktiv, og jeg har haft privilegiet at deltage i diverse prøver lige fra lokale arrangementer til større konkurrencer som DM og VM. Udtagelser. Jeg har arbejdet med forskellige racer såsom Rottweiler, Malinois, Schæfer og Doberman. Samt været en del af opløbet omkring FCI VM for alle racer i Malmø i 2014.
Det er mit mål og min passion at fortsætte med at dygtiggøre mig selv og mine hunde inden for hundesporten og fortsat bidrage til det danske og internationale hundesportsmiljø.